Image Alt

Beschikbare lessen reserveren

Schrijf je in voor een les

Hieronder staat het schema met lessen die te boeken zijn. Kom niet als je niet hebt gereserveerd en houd je te allen tijde aan de coronaregels! Als je je ziek voelt: BLIJF THUIS!

Hopelijk zien we je snel!

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Zaterdag

No events available!

Belangrijke informatie

Multifit heeft een veilig sporten Corona protocol waarin aangegeven wordt hoe de deelnemers veilig de (individuele) lessen gaan volgen. Een kopie van dit protocol is aanwezig tijdens de lessen.

Geel Zwart Handbal is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van eventuele overtredingen van de corona richtlijnen bij het gebruik van de handbal en Beach handbal velden door Multifit en/of haar deelnemers.

Vaste tijdstippen van de training zijn afgesproken met Gert Opgelder, woensdag van 19:30 t/m 21:30 en zaterdag van 09:30 tot 11:30. Veranderingen in deze tijden gaan in overleg.

Wanneer Geel Zwart handbal trainingen opgestart kunnen worden zal er overleg zijn over het gebruik van de velden waarbij de trainingen van Geel Zwart voorrang hebben.

En nog een aantal extra huisregels:
• Sleutel van het terrein en lichtvoorziening halen en terugbrengen bij Miriam de Wit.
• Veld doeken verwijderen en terugplaatsen van de Beach handbal-velden conform de vanmorgen afgesproken werkwijze.
• De velden worden schoon en netjes aangeleverd na gebruik.
• Voor alle overige zaken die hierboven niet zijn benoemd is er overleg tussen Multifit en Geel Zwart Handbal contactpersoon Gert Opgelder

Wijziging doorgeven

Als je hebt gereserveerd en er verandert iets waardoor je op een andere dag/tijd wilt komen, neem dan contact met ons op, we zorgen dat je reservering wordt veranderd en zo zorg jij ervoor dat jouw gereserveerde plek weer voor iemand anders beschikbaar komt!

Hulp nodig?

Als je er niet uitkomt, neem dan contact met ons op! We zorgen er dan voor dat het goed komt!
Als je je ziek voelt, blijf dan thuis!