Image Alt

Fitness reserveren

Reserveren

Om de sportschool te bezoeken kun je een tijdslot reserveren. Op deze manier weet je zeker dat je terecht kunt en weten wij zeker dat we de maatregelen i.v.m. het Coronavirus kunnen waarborgen! Reserveren is eenvoudig, kijk hiernaast wanneer je wilt reserveren en klik op reserveren. Als je dan je naam en e-mail adres invult, dan zal de reservering worden gemaakt!

Let op: de lessen zijn vanaf vrijdag 14 januari 2022 te reserveren. Alle reserveringen voor maandag 10 januari t/m donderdag 13 januari worden automatisch doorgeschoven naar maandag 17 januari t/m donderdag 20 januari.

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Woensdag

Donderdag

Zondag

No events available!

Beperkt aantal plaatsen

Er zijn per tijdslot een aantal plekken beschikbaar, maar dit is beperkt, dus check hiernaast of er nog plek is voor jouw les. Als er geen plek meer beschikbaar is, probeer dan een ander tijdslot te reserveren!

 

Wijziging doorgeven

Als je hebt gereserveerd en er verandert iets waardoor je op een andere dag of tijd wilt komen, neem dan contact met ons op, we zorgen dat je reservering wordt veranderd en zo zorg jij ervoor dat jouw gereserveerde plek weer voor iemand anders beschikbaar komt!

Hulp nodig?

Als je er niet uitkomt, neem dan contact op met ons! We zorgen er dan voor dat het goed komt!
Als je je ziek voelt, blijf dan thuis!