Image Alt

Gebruikmaken van FitSnacks.TV

Informatie over Fitsnacks.TV

Multifit biedt al haar leden de FitSnacks.TV service aan. Dit is voor de Multifit leden geheel gratis! In een e-mail hebben we alle leden een unieke code gestuurd om gebruik te maken van deze service. Klik hier om het registratieproces te starten.

Als je hierover vragen hebt of als het niet helemaal duidelijk is, neem dan contact met ons op!

Wat is FitSnacks.TV?

FitSnacks.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast & Apple TV). Dit platform heeft een grote variatie aan korte work-outs voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training & voeding. De workouts worden regelmatig aangevuld.

 

Registratie bij Fitsnacks.TV

Het is belangrijk dat je eerst een account aanmaakt op de internetpagina www.fitsnacks.tv via je PC of laptop en daarna pas de FitSnacks.TV app installeert op jouw tablet of smartphone. Na het activeren van de unieke code, wordt het platform vrijgegeven.

Let op! Maak een account aan met je eigen e-mailadres (dit moet het e-mailadres zijn waarmee je bij ons geregistreerd staat en waar je de e-mail met de code op hebt ontvangen). Gebruik een zelf gekozen wachtwoord. Heb je geen code ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Problemen met registreren? Bekijk de video hieronder en dan moet het goedkomen!