Image Alt

Over ons

Over Sportcentrum Multifit

Multifit in ‘t Zand is een zeer complete sportschool met lage prijzen, persoonlijke begeleiding, hoge kwaliteit fitnessapparatuur en een perfecte sfeer. Je kunt hier niet alleen onbeperkt fitnessen, maar ook groepslessen volgen zoals Spinning, Yoga, Boksen en Hip Hop.

Persoonlijke begeleiding

Met ruim 35 jaar ervaring is bij ons persoonlijk begeleiding vanzelfsprekend. Bij Multifit staat persoonlijk contact en het leveren van maatwerk gericht op jouw persoonlijke doelstellingen voorop. Wil je een specifiek doel bereiken met fitness zoals bijvoorbeeld afvallen, trainen voor een betere conditie of wil je graag meer spiermassa? Wij kunnen een persoonlijk trainingsschema maken zodat je deze doelen zo snel mogelijk bereikt!

Of je een beginner bent of al jaren bij ons traint, je krijgt altijd aandacht en begeleiding. Je hebt wekelijks de keuze tussen verschillende schema’s, wat een mix is tussen bootcamp en crossfit.

De beste apparatuur

We proberen altijd trends voor te zijn, zeker als het gaat om functioneel trainen. Of het om fitnessapparatuur of vrije fitness attributen gaat, we proberen altijd te vernieuwen. Zo hebben wij bijvoorbeeld drie airbikes, een geweldige manier om aan je conditie en spierkracht te werken. Een van de vele voordelen van trainen op een airbike, is dat hij een pittige, uitdagende workout biedt, zonder de gewrichten te belasten. Geschikt voor warming up, HIT training of hersteltraining, dit fitnesstoestel is de manier om helemaal in vorm te komen.

Goede sfeer

Natuurlijk is jouw trainingsdoel het belangrijkst en om dat te kunnen bereiken heb je een omgeving nodig die jouw doel ondersteunt. De energie van de mensen om je heen helpt je om je training intensiever te maken of juist een praatje te maken.

Bij ons voelt iedereen zich prettig tijdens het sporten en haalt het maximale uit zichzelf, er heerst een gemoedelijke sfeer en iedereen gaat met respect met elkaar om.